نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

ابراز نگرانی سران قطر و عربستان از فاجعه انسانی در غزه

ابراز نگرانی سران قطر و عربستان از فاجعه انسانی در غزه امیر قطر و ولی‌عهد سعودی طی بیانیه‌ای مشترک بعد از نشست شورای هماهنگی دو کشور، نگرانی عمیق خود را از فاجعه انسانی در نوار غزه و جنایاتی که منطقه شاهد آن است، ابراز کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، هیأت‌های قطر و عربستان سعودی بعد از هفتمین نشست شورای هماهنگی دو کشور، طی بیانیه‌ای اعلام کردند که دو طرف درباره اوضاع و تحولات فلسطین اشغالی گفتگو داشتند.

 

بر این اساس، «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر و «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی نگرانی عمیق خود را از فاجعه انسانی در نوار غزه و جنایات وحشیانه‌ای که منطقه شاهد آن است، ابراز کردند.

 

طبق این بیانیه، دو طرف همچنین بر لزوم توقف عملیات نظامی در اراضی فلسطینی و حمایت از غیرنظامیان مطابق با قوانین بین‌المللی تاکید کردند.

 

در این بیانیه همچنین آمده است: «امیر قطر و ولی‌عهد سعودی نگرانی خود را از تخریب تاسیسات، عبادتگاه‌ها و زیرساخت های غزه در نتیجه حملات وقیحانه رژیم صهیونیستی ابراز کرده و بر اهمیت نقش جامعه جهانی در فشار بر اسرائیل برای توقف آوارگی اجباری فلسطینیان تاکید کردند».

 

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، سران قطر و عربستان سعودی ضمن لازم دانستن توانمندسازی سازمان‌های بین‌المللی بشردوستانه برای ایفای نقش خود در ارائه کمک به مردم فلسطین، خواستار افزایش تلاش‌ها برای دستیابی به راهکار مناقشه فلسطین مطابق با اصل راهکار دو دولتی شدند.

 

پیش از این نیز «محمد بن عبدالرحمن» وزیر خارجه قطر در گفت‌وگو با همتای آمریکایی هشدار داد که ادامه بمباران غزه تلاش‌های میانجیگری برای کاهش تنش‌ها را پیچیده می‌کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار